FAQ’s

Is mijn inschrijving anoniem?

Je gebruikersnaam kies je bij je inschrijving. De enige die je echte naam ziet, ben ik.

Hoe werkt de toegang?

Je kunt inloggen in het programma met je smartphone, tablet of computer. Op de site kan je via “account/login” inloggen. Je hebt daarmee toegang tot het programma, alle dagen die je al gehad hebt en de community.

Hoe kan ik vragen stellen?

Als je me een vraag wil stellen, dan kan dat via mail. Is het een vraag waarvan ik denk dat anderen er ook wat aan zullen hebben, dan behandel ik deze in de community of op de site.

Praat ik met jou persoonlijk en alleen?

Ja. Je kunt me mailen op jetromijn@wijnenik.com. Ik ben de enige die toegang heeft tot deze mail en dus ook de enige die je mail gaat beantwoorden.

Hoe snel kan ik een reactie verwachten op mijn mail?

Doorgaans beantwoord ik de mails dezelfde dag nog. Streven is binnen 24 uur. Soms moet ik nadenken over een goed antwoord dat bij jou past. Het sturen van de email helpt je al. Je schrijft van je af. Dat kan zorgen voor het verzetten van je zinnen en opluchting.

Houd ik toegang nadat ik het programma heb afgerond?

Ja. Omdat ik graag wil dat je bij je doel blijft en (het liefst) alcoholvrij, heb je nadat je de 42 dagen volbracht hebt nog 1 heel jaar toegang tot de gehele website. Dat is dus inclusief het forum zodat je je ervaring nog steeds kan delen met anderen.